Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balenciaga Speed Lace-Up Trainer Kengät todellisesta
#1
Georgian syntymämaiseen Demna Gvasalia -yhtiöön liittyvän ruorin alla olevalla Balenciagalla ei ole mitään erilaisia. Oikeastaan monet heidän valintansa sisällä olevat tuotteet ovat yleensä uudelleenkonfiguroituja katuvaatteiden malleja 80-luvulla. Esimerkiksi todellinen useita utesia tosiasiallisesti tunnustetaan Balenciaga-kengän suhteen, joka suosii uudelleen tosiasiallisia suuria, zanynvärisiä urheilujalkineita, jotka asetettiin vuosikymmenen symbolien läpi, kuten Marty Balenciaga -kengät myytävänä McFly -sarjassa. lähitulevaisuuden elokuvasarja sekä neljännesvuosittain julkaistava raportti Deane sisällä Whitened Males Cannot Leap. Lukuisat kaupat omistavat ne kaikki, koska 'isäkengät' - ehkäpä nuoremman aikakauden jälkeen näkevät tämän, koska heidän omaan äitinsä ja isänsä olivat olleet mukana. Tutkimuksesta riippumatta nämä olivat suosittuja.
Balenciaga tarjoaa myös Balenciaga Triple S -kengät ylläpitääkseen saavutusotsikkoaan varsinaisen näytön lisäksi sen listaan. Kuten edelläkävijä, aivan uuden kengän koko tunne on todella Streetwear-inspiroitu ja myös urheilullinen. Siitä huolimatta, se on paremman näköinen jalkine. Upouusi malli, jonka mukaan Balenciaga Track -kenkä on saatavana viidessä värissä, sisältää virtaviivaisemman siluetin ja paljon hienostuneemman tyylin. Varsinaisen tuotemerkin push-ilmoituksen mukaisesti todellinen Monitor osuu käyttölaitteisiin ja kävelyvarusteisiin liittyvissä toimintastandardeissa. Tätä nimenomaan, väitetysti, todella symbolisoidaan sen muodossa: hienostunut risteytyminen kengännauhoista sekä singlen kohdalla olevien korvakkeiden käyttö.
Siitä huolimatta, alkaen 895 dollarista, et ole järkevää olla käyttämättä https://www.holinastyles.com/ Monitor Balenciaga-lenkkarit mukavasti esimerkiksi radalla tai muunlaisella kovalla, todella väsyttävällä maisemalla. Tutkimus: Se ei ole minkäänlaista suorituskykyä tarjoavia jalkineita. Rajoitetulla saatavuudella valituista Balenciaga-kaupoista (Uusi voit, La sekä Miami) henkilö ei halua harkita haitallisiin tuotteisiin liittyvää vaaraa, jolla todennäköisesti on pitkät odottavat Balenciaga-kengät 2020 tarkistusluettelon ympärillä.
Normaalisti Balenciaga Speed Lace-Up Trainer Kengät todellisesta näytöstä on tarkoitus tulla halpoja Balenciaga-kenkiä, samoin kuin Balenciaga Speed Trainer, joka näyttää oman seisosi kuin kenkkokuningas… kunnes luonnollisesti uusi malli putoaa monien kuukausien ajan juuri nyt.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)